Kedves barátaink!

A Leányfalu-Ház vezetése minket, az Aba-Novák Galériát (Varga Boriska, Kováts Kristóf) kért föl, hogy a második adventi gyertya meggyújtását „védnököljük”. Egy kis videó erről

Így Kontur András barátunk megnyitója előtt nagy örömmel teszünk eleget ennek a felkérésnek, és csak ezután kerül majd sor András „Nap” című kiállításának megnyitására.

Aki ismeri galériánk működését, biztosan tudja, hogy Kontur András minden évben elhozza legújabb munkáit, hogy nálunk mutassa meg először a közönségnek. Egyfajta rítus ez miköztünk. Mi szeretjük az Ő munkáit, örömmel készülünk a kiállítására, András pedig az Aba-Novák Galéria légkörébe vágyik, ha összejön egy kisebb tárlatra való anyaga. És összejön, mert András sokat dolgozik, köztéri megbízások is egyre gyakrabban elérik, de nem mond le az intimebb műfajról sem. Újabb és újabb köveket vesz munkába, Ő és a kő elválaszthatatlan társak.

Negyedik Aba-Novák Galériás kiállítására nem véletlenül választottuk a Nap címet. Mostanában erősen foglalkoztatja ez a téma, gyönyörűséges köveiben az életünket, létünket meghatározó őselem előtt tiszteleg.

Ha a decemberi időben napra vágysz, GYERE EL KONTUR ANDRÁS NAPJÁHOZ!

Szeretettel várunk!

Varga Bori       és     Kováts Kristóf
Aba-Novák Galéria – Leányfalu-Ház
2016 Leányfalu,   Móricz Zs. út 124.
+36204465234 www.aba-novak.hu

55Plakát02

 

 

Kontur_Andras_Arckep

 

 

Napok1